Werkcode: 235368

Klassieke auto in detail, de Marmon sixteen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Klassieke auto in detail, de Marmon sixteen van Jan Radstake

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Een auto uit de 1933 waar van er slecht 390 gemaakt zijn. Zie hier de prachtig detail opname. De auto was voorzien van een 8 liter zestien cilinder motor. De motor had een geweldig koppel en kon vanuit stilstand in de 6e versnelling wegrijden tot de topsnelheid van 160 kilometer per uur werd gehaald. De motor van de auto was geheel van aluminium vervaardigt. Voor een auto uit de jaren 30 was dit uniek. De Marmon sixteen is ontworpen door een 19 jarige student. De zestien cilinder zorgde er wel voor dat de fabriek uiteindelijk failliet ging. Deze foto is genomen in het Louwman museum in Den Haag,

Over Jan Radstake

Geboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken