Werkcode: 235838

Harley Davidson de legende onder de motorfietsen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Harley Davidson de legende onder de motorfietsen van Jan Radstake

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Er is niemand die niet weet waar je het over hebt als je de naam Harley Davidson laat vallen. Het is het merk onder de motorfietsen. Natuurlijk zijn er mensen die er anders over denken maar iedereen, ook niet motorrijders weten direct waar het over gaat. De Harley Davidson is een grote luchtgekoelde V-Twin motorfiets met veel koppel. De Harley Davidson is het Amerikaanse symbool van vrijheid en onafhankelijkheid. De Amerikaanse V-Twin heeft in de loop der jaren veel technische verbeteringen ondergaan. Het concept blijft echter altijd hetzelfde, een grote stampende V-Twin.

Over Jan Radstake

Geboren in 1958 en al jaren bezig met fotografie. Met de eerste echte Minolta spiegelreflex die ik in mijn bezit had maakte ik al veel foto's. Fotograferen was en is mijn passie, het is de kunst van het vastleggen van dat ene moment. De kunst van het fotograferen van de lichtinval in die bijzondere kamer of hal. Het is het zoeken van de plekjes waar je bijzonder foto's kan maken. Het spotten van die vogel dat insect, dat is wat fotograferen zo bijzonder maakt. Mijn passie voor de fotografie is goed te combineren met mijn andere grote passie, nl motorrijden. Motorfietsen zijn stuk voor stuk prachtige stukken techniek. Geen motorfiets is het zelfde maar alle motorfiets zijn fotogeniek. Een uitstekende combinatie dus.

Alle werken